Fit blijven is iets wat centraal staat in mijn leven. Ik volg geen streng dieet, maar ik zorg er wel voor dat ik constant in shape ben. Door mijn drukke leven heb ik weinig tijd om naar de sportschool te gaan. Daarom heb ik enige tijd geleden gekozen voor een alternatief. Via de webshop Pullbands.nl kwam ik uit op het fitness elastiek. Dit is een superhandig en veelzijdig trainingsmiddel dat ik dagelijks met veel plezier gebruik. Ik wil jullie graag kennis laten maken met dit product.

Vrijheid tijdens het trainen

Een belangrijke kernwaarde van dit product is het feit dat je letterlijk overal kunt trainen. Je bent niet gebonden aan één vaste plek. Ikzelf vind het altijd heerlijk om in de woonkamer te trainen. In mijn woonkamer heb ik veel ruimte om mijn workout te doen. Gemiddeld doe ik een workout van 20 minuten. Tijdens het trainen probeer ik aandacht te schenken aan al mijn spiergroepen. Dit zorgt ervoor dat ik mijn aandacht blijf verdelen.

Het beste moment voor een workout

Persoonlijk vind ik het altijd heerlijk om ’s ochtends te trainen. Voordat ik naar mijn werk ga vind ik het belangrijk dat je uit de ‘ochtendsleur’ komt. Voor mij helpt het om ’s ochtends een workout in te plannen, zodat ik er de rest van de dag niet meer aan hoeft te denken. In de avond heb ik dan alle tijd om mijn favoriete Netflix series te bekijken. Ook heel belangrijk natuurlijk 🙂